Canuck zoeken
0
categorieen Menu
https://www.canuck.nl/nl/overige-materialen/l54c2
Zoeken
Winkelmandje
  25 Jaar ervaringEn innovatie
  Global brandsLocal service
  Wij denken meeMet onze klanten

  Evenementen

  Onze materialen zijn geschikt voor evenementen van klein tot groot.

  Naast diverse soorten bier, frisdrank en aanverwante artikelen kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten tapmaterialen voor kleine, middelgrote en grote evenementen.

  Wij verhuren o.a. tafelmodellen biertaps, verrijdbare taps, rugtaps, uitklapbuffetten, tapwagens en koelcontainers. Voor meer informatie over onze producten kunt u klikken op de afbeeldingen hieronder.

  Naast het verhuren van evenementen-materialen begeleiden wij ook regelmatig evenementen van een feestje in de achtertuin tot Concert at Sea, WooHah, Decibel, Dominator en vele andere feesten en festivals!

  Wilt u meer informatie over onze materialen, begeleiding van uw evenement of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

  Let op: Onze evenementen materialen worden alleen bezorgd in de volgende regio's: Zuid-West Nederland
  Zit u niet binnen ons bereik? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

  Contact opnemen


  Overige Materialen

  Overige Materialen

  Overige materialen

  Hier kunt de overige materialen vinden die u kunt gebruiken voor uw evenement. Dit zijn producten zoals: Backdrops, Easyflags, Lichtbakken, Snel (rap) taps en Feest decoratie.

  Backdrops:

  Onze Backdrops worden veelom gebruikt om naast of achter de bar te zetten en om de aandacht te trekken. De backdrops zijn beschikbaar in verschillende biermerken. 

  • Afmetingen H x B: 275 x 275
  • Beschikbare merken: Heineken, Amstel, Brand, Desperados, Jillz, Amstel radler en Heineken 0.0
  • Indien er nieuwe logo's komen worden deze geactualiseerd

  Easyflags:

  Onze Easyflags worden veelom gebruikt om naast de bar te zetten en om de aandacht te trekken. De easyflags zijn beschikbaar in verschillende biermerken en worden geleverd met een poot die gemakkelijk in het zand of in het gras te zetten is. 

  • Afmetingen H x B: 440 x 100
  • Beschikbare merken: Heineken, Amstel, Brand, Desperados, Jillz, Amstel radler en Heineken 0.0
  • Modellen worden geleverd met voet om in het gras, zand te steken.
  • Indien er nieuwe logo's komen worden deze geactualiseerd


  Lichtbakken:

  Onze lichtbakken worden geleverd in een bescherm kist. Je kunt het gemakkelijk aansluiten met de stekker die wordt meegeleverd. De lichtbakken zijn te huren in 3 verschillende merken: Desperados, Jillz en Brand. 

  • Afmetingen Desperados L x B: 70 x 32 cm
  • Afmetingen Jillz L x B: 50 x 50 cm
  • Afmetingen Brand L x B: 90 x 80 cm

                     

  Feest decoratie:

  Binnekort een feestje en nog geen aankleding gevonden? Dan hebben wij de juiste producten voor jou! We hebben een breed aanbod van oktoberfeest materialen zoals: Wegwijspalen, Bierpullen 0,5 en 1L, Decor panelen, Houten bar ombouw, Banners en Kranzen voor aan het plafond. Voor de mogelijkheden en eventueel meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen, wij denken graag met u mee.