Canuck zoeken
0
categorieen Menu
https://www.canuck.nl/nl/leidingen/l57c2
Zoeken
Winkelmandje
  25 Jaar ervaringEn innovatie
  Global brandsLocal service
  Wij denken meeMet onze klanten

  Evenementen

  Onze materialen zijn geschikt voor evenementen van klein tot groot.

  Naast diverse soorten bier, frisdrank en aanverwante artikelen kunt u bij ons ook terecht voor diverse soorten tapmaterialen voor kleine, middelgrote en grote evenementen.

  Wij verhuren o.a. tafelmodellen biertaps, verrijdbare taps, rugtaps, uitklapbuffetten, tapwagens en koelcontainers. Voor meer informatie over onze producten kunt u klikken op de afbeeldingen hieronder.

  Naast het verhuren van evenementen-materialen begeleiden wij ook regelmatig evenementen van een feestje in de achtertuin tot Concert at Sea, WooHah, Decibel, Dominator en vele andere feesten en festivals!

  Wilt u meer informatie over onze materialen, begeleiding van uw evenement of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

  Let op: Onze evenementen materialen worden alleen bezorgd in de volgende regio's: Zuid-West Nederland
  Zit u niet binnen ons bereik? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

  Contact opnemen


  Leidingen

  Leidingen

  Leidingen:

  We hebben verschillende leidingen in de verhuur. Wilt u op afstand bier, water of afvoerwater vervoeren, dan kunt u bij ons de volgende leidingen huren. Wij hebben verschillende afmetingen beschikbaar en de leidingen zijn ook te verlengen. Ideaal dus voor evenementen van groot naar klein. 

  Bierleidingen:

  Onze geïsoleerde bierleidingen worden gebruikt voor evenementen van groot naar klein. Ze zijn gemakkelijk te verlengen doormiddel van onze koppelingen 3/8 of John Guest die u er ook bij kunt bestellen. Zo kunt u gemakkelijk op afstand uw bier vervoeren. 

  • Beschikbare afmetingen: 5, 10 en 25m 
  • Koppeling: 3/8 of John Guest
  • Aan te sluiten op: Onze mobiele buffetten en tapeilanden

  Afvoerslangen:

  Wij hebben ook afvoerslangen, ideaal als u graag de bierresten of water uit de wasbak niet onder de bar wilt hebben. U kunt ze gemakkelijk koppelen aan onze mobielen buffetten en tapeilanden doormiddel van de geka koppelingen.

  • Beschikbare afmetingen: 1, 5, 15m
  • Koppeling: Geka 
  • Aan te sluiten op: Onze mobiele buffetten en tapeilanden

   

  Toevoer (water) slangen

  Deze kunt u gebruiken om de mobiele buffetten en tapeilanden te voorzien van een water toevoer of gewoon om uw waterleiding te verlengen. U kunt ze gemakkelijk aansluiten doormiddel van onze gardena koppelingen.

  • Beschikbare afmetingen: 1, 5, 15m
  • Koppeling: Gardena 
  • Aan te sluiten op: Onze mobiele buffetten en tapeilanden

  Taparm en Co2-slang:

  Handig voor het aansluiten van meerdere tappunten.