Canuck zoeken
0
categorieen Menu
https://www.canuck.nl/nl/over-canuck/werken-bij
Zoeken
Winkelmandje
  25 Jaar ervaringEn innovatie
  Global brandsLocal service
  Wij denken meeMet onze klanten

  Werken bij

  Ben je door het bekijken van onze website benieuwd naar de mogelijkheden?

  Bij Canuck kun je vele kanten op. Wij zijn te bereiken voor Logisitek, Transport, Administratief en (Koel) Techniek. 

  Is het voorbereiden en begeleiden van evenementen en/of het bouwen en onderhouden van volledige bar/tapinstallaties van diverse horeca-gelegenheden iets voor jou? Hier gebeurt het en daar kun jij deel van uitmaken. 

  Benieuwd of jij iets voor ons kunt betekenen? Misschien zijn wij wel opzoek naar jou! Meer informatie over de huidige vacatures en functieprofielen kun je vinden onderin deze pagina. 

  Bij Canuck is het ook mogelijk om een stage te volgen. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Voor de mogelijkheden kunt u gerust contact opnemen met ons kantoor. 

  Momenteel zijn wij bij Canuck opzoek naar het volgende:

  (Koel) Monteur

  Wist je dat er achter een glas bier, wijn of frisdrank een hoop techniek zit? Wil jij je werkzaamheden als monteur combineren met koeltechniek of zou je koeltechniek willen leren? Bij Canuck kan het!

   

  Voor meer informatie kunt u klikken op de afbeelding hieronder.

  Service Monteur

  Als Servicemonteur ben je elke dag op een andere locatie (wij zijn actief in Belgie, Luxemburg en Zuid-west Nederland!). Je bezoekt onze klanten in een 3 maandelijkse cyclus voor het onderhoud van postmix installaties. Indien nodig doe je gelijk het onderhoud aan de wijn en bier installatie mee!

  Voor meer informatie kunt u klikken op de afbeelding hieronder.